Over de nieuwe website

Op de site vindt u de artikelen die ook in het blad verschijnen. Daarnaast publiceren we op de website de kunstenaarscolumn over een werkperiode van een beeldend kunstenaar in het buitenland en de beeldbijdrage van een actuele groepstentoonstelling.

Nieuw zijn de rubrieken Vraag & Aanbod, waar u dezelfde mini-advertenties vindt als in het gedrukte magazine en de rubriek Opdrachten. Hier verzamelen wij niet alleen opdrachten, maar ook een aantal van de oproepen aan beeldend kunstenaars en mogelijkheden voor Artist-in-Residencies in het buitenland.

De website is geen een-op-een kopie van het magazine, het magazine is completer. En mocht de actualiteit daar aanleiding toe geven, zullen we ook tussendoor artikelen publiceren op de website.

Tot 15 november is de gehele website toegankelijk, ook voor niet-abonnees of voor abonnees die nog geen digitaal account hebben aangemaakt. Als abonnee heeft u dus genoeg tijd een account aan te maken. Natuurlijk kan dat ook nog na 15 november.

Digitaal account aanmaken

Om een digitaal account aan te kunnen maken is alleen uw abonneenummer nodig: deze vindt u op de adresstrook bij de BK-informatie. Een account aanmaken doet u via de knop ‘Inloggen’ (rechts bovenin). Na aanmelden ontvang u een e-mail die u moet bevestigen. Check als het lang duurt ook even uw spambox.

Nog geen abonnee? Ook dat is online snel geregeld. U doet dit via de groene knop bovenin de site.

Wijzigen gegevens

Als u eenmaal een account hebt aangemaakt, kunt u ook online uw gegevens wijzigen (adres, telefoonnummer, e-mail, betalingswijze, etc.), door te klikken op “ingelogd” (rechtsboven), ziet u een veld met aan de rechterkant de mogelijkheid gegevens te wijzigen.