Trots

Met dit achtste nummer sluiten we alweer een jaar BK-informatie af. Met gepaste trots en veel genoegen kijken we terug op het afgelopen jaar en vol vertrouwen kijken we uit naar het jaar dat voor ons ligt. Een jaar waarin onze tweede BK-lezing op de agenda staat. Op 12 februari, tijdens Art Rotterdam en verzorgd door ruangrupa, curator van Sonsbeek 2016. Aansluitend kunt u Art Rotterdam bezoeken en in de avond is er een bijzondere opening in Museum Boijmans Van Beuningen.

We zijn er erg trots op dat ruangrupa de lezing op 12 februari zal verzorgen en wat ons betreft begint het nieuwe BK-jaar dan ook goed. Evenzo trots zijn we erop dat we tijdens de 37 jaar van ons bestaan steeds bij de oorspronkelijke kern van BK-informatie zijn gebleven: eenvoudig, niet-opiniërend en bedoeld voor beeldend kunstenaars om er hun voordeel mee te doen. En daar blijven we bij. We hebben dan ook geen winstoogmerk: we willen BK-informatie zo voordelig mogelijk aanbieden en af en toe wat extra’s voor onze abonnees organiseren. Dankzij die abonnees, en onze adverteerders lukt het nog steeds om BK-informatie tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden en hoeven we ook dit jaar de abonneeprijs niet te verhogen.

De BK-lezing kunnen we dit keer helaas niet gratis aanbieden. Wel hebben we de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden, waardoor u toch de mogelijkheid krijgt te genieten van de lezing en het aanvullende programma en wij u weer kunnen verwelkomen bij Art Rotterdam.

Naast het maken van BK-informatie en het organiseren van de BK-lezing, zijn we steeds actiever in de digitale wereld: we hebben onze website, en we maken gebruik van Twitter en Facebook, waar we tussen het verschijnen van de bladen door informatie posten en waar iedereen die ons daar volgt met ons in gesprek kan gaan. Onze sociale media zien we als een platform voor onze abonnees, een plaats waar u behalve informatie kunt halen, informatie kwijt kunt of vragen kunt stellen aan ons of de lezers van BK-informatie.

Zoals gezegd, we sluiten het jaar met gepaste trots af en we kijken vol goede moed naar de toekomst waarin we u in elk geval met betrokkenheid en groot plezier blijven informeren over een aspect van het leven dat voor ons, makers van het blad, en voor u als lezer belangrijk is: beeldende kunst en de mogelijkheid om die in vrijheid en met overtuiging te kunnen blijven maken. We hopen dat de informatie die u via ons krijgt daarbij behulpzaam is.

Wij wensen u een mooi 2016!

Meer Covers & Opinie

ADVERTENTIES